free html templates
Magamról

 Szeretem az életet, a természetet, az embereket, a jókedvet, a derűt, a különlegességeket, a finomságokat, a hagyományokat, a harmóniát, mindazt, ami épít és összetart. A fájdalommentes kényelmet, az újabbnál újabb innovatív ötleteket. 
 Érdeklődésem szerteágazó. Dolgoztam tanítóként, testnevelő tanárként, gyógytestnevelőként, munka- és tűzvédelmi, valamint iparbiztonsági szakemberként. Jelenleg a gyógymasszőri képzés útját járom, amit huszonéve írtam fel a bakancslistámra. Masszőri, Dorn-terapeuta és egyéb tanfolyamok tanúsítványaival és okleveleivel a tarsolyomban, számomra is meglepő és meghökkentő eredményeket értem el családom, ismerőseim, barátaim – és most már egyre több érdeklődő – körében a vázrendszeri deformitások, izomfájdalmak mérséklését illetően. Ez fölöttébb motiváló számomra.

Bukovinszki Miklós


Masszázs- és terápiaműhely

 Gerincdeformitások, ízületi mozgástartomány beszűkülések, funkcionális ízületi blokkok és izomfájdalmak kezelésére várom vendégeimet előzetesen egyeztetett időpont alapján Százhalombattán az Ilonka utca 40., valamint Kisszékelyben a Kossuth utca 305. címeken. 

Árjegyzék 
Masszázs:
Frissítő masszázs 60 perc 10.000 Ft
Relaxáló masszázs 60 perc 10.000 Ft
Breuss masszázs (gerinc melletti izomlazító) 30 perc 5.000 Ft
Masszázs köpölyözéssel 60 perc 12.000 Ft

Terápiás kezelések:
Masszázskapcsolt passzív ízületi mobilizáció 60 perc 12.000 Ft
Masszázs, nyaklazítás terápiás kezeléssel 30 perc 6.000 Ft
45 perc 9.000 Ft
60 perc 12.000 Ft
Dorn terápia 12.000 Ft
Dorn terápia és Breuss masszázs 15.000 Ft 

A pálinka története
Gasztrokulturális előadás a kulináris élvezetek útján.

Kedves Barátaim! 

  „A hét napjainak meséi” címmel …-az ókortól napjainkig (10 – 20 fős felnőtt csoportlétszámmal) kísérem el Önöket a képzelet szárnyán földrészeken és történelmi korokon át a pálinka, mint hungarikum mai kiteljesedéséig.
  Az előadás során vendégeimnek és barátaimnak lehetősége van házias, hagyományos, hideg ételekkel és italokkal az éhségük és szomjúságuk csillapítására.

  Kisgyermekes párok gyerekeinek felügyeletét az előadás idejére mesés, játékos foglalkozás keretében, előre jelzett igény alapján feleségemre, Bukovinszki Szilviára bízhatják, akit tanítónőként jelenleg is nagyon kedvelnek kisiskolás tanítványai.
A részvételi díj: 10.000 Ft / fő
A gyermekek felügyelete ajándékszolgáltatás!

Várom szíves érdeklődésüket!

Oktatás, korrepetálásLehetőséget kínálok általános iskolás és gimnáziumi tanulók német nyelv tanítására, alsó tagozatos tanulók tanórák utáni felzárkóztatására, előzetesen történt telefonos megbeszélés alapján.
Várom szíves érdeklődését!


Bukovinszki Szilvia
+36303565897

Vőfély, ceremóniamester lakodalombaÉletünkben a teljességükben megélt ünnepek jelentik a "mérföldköveket".

Minél szebb emlékek kötődnek egy eseményhez, annál szívesebben emlékezünk rá vissza. A hagyományok, szokások segítenek rendezvényeinket ünnepivé, bensőségessé tenni. A családi események között az egyik legfontosabb a lakodalom, mely általánosan elterjedt ugyan, de vidékenként más-más szokások teszik színessé.


Célom az, hogy a lakodalom a házasuló pár életének legszebb eseménye legyen.

Több, mint 130 lakodalom tapasztalatával ajánlom magamat!

Kapcsolat


Bukovinszki Miklós
+36204216630

antropontmuhely@gmail.com

https://www.facebook.com/AntroPont

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.